Η Σχολή Οδηγών

Η Σχολή Οδηγών Odigisi.gr ιδρύθηκε το 2000, στην Αργυρούπολη και είναι ιδιοκτησία της Σχολής Οδηγών ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Α.Ε., της οποίας ιδρυτικά μέλη ήταν 32 ιδιοκτήτες σχολών οδηγών στα Νότια Προάστεια. Έχει την έδρα της στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 25 στην Αργυρούπολη, δίπλα από τη στάση του Μετρό Αργυρούπολης.

Οι Υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από τη Σχολή Οδηγών Odigisi.gr αφορούν στην απόκτηση διπλώματος οδήγησης όλων των κατηγοριών, καθώς και στη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των υποψήφιων οδηγών. Επιπλέον, διαθέτουμε Σχολή ΠΕΙ και Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ADR).

Η Εκπαίδευση

Η εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών γίνεται με ιδιόκτητα σύγχρονα οχήματα όλων των κατηγοριών (μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγό, λεωφορείο, νταλίκα). Διαθέτουμε εκπαιδευτές, αριστούχους της σχολής, με πολύχρονη εμπειρία, μεθοδικότητα, υπευθυνότητα και ευέλικτο ωράριο. Οι εκπαιδευτές αναλαμβάνουν και μετεκπαίδευση ατόμων τα οποία έχουν ήδη δίπλωμα αλλά επιθυμούν πρακτική εξάσκηση στη σχολή μας.

ΠληροφορίεςΈχετε απορίες..;

Ζητήστε τη συμβουλή μας στο:

2 1 0 9 9 5 0 5 4 5

click2call

Ή κάντε ΚΛΙΚ εδώ για να σας καλέσουμε εμείς ΔΩΡΕΑΝ

info