Βιβλία Θεωρητικής Εκπαίδευσης Υποψήφιων Οδηγών

Θεωρία Αυτοκινήτου

Θεωρία Μοτοσυκλέτας

Θεωρία Φορτηγού

Βιβλίο θεωρητικής εξέτασης μηχανής Βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης φορτηγού
Βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης για το δίπλωμα αυτοκινήτου. Περιέχει τη θεωρία και το ερωτηματολόγιο εξέτασης αυτοκινήτου για την απόκτηση του ερασιτεχνικού διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου ( κατηγορία Β). Ότι χρειάζεται ο υποψήφιος οδηγός για την εκμάθηση του ΚΟΚ και για την επιτυχία του στις Θεωρητικές Εξετάσεις (Σήματα αυτοκινήτου). Download (PDF αρχείο 21MB) Βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης για το δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Περιέχει τη θεωρία της μηχανής και το ερωτηματολόγιο εξέτασης (τεστ μοτοσυκλετας) για την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης μηχανής για τις κατηγορίες Αμεγάλο και Αμικρό. Ότι χρειάζεται ο υποψήφιος οδηγός για την επιτυχία του στις Θεωρητικές εξετάσεις μοτοσυκλέτας (σήματα μηχανής). Download (PDF αρχείο 5,46 MB) Βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης για το δίπλωμα φορτηγού. Περιέχει τη θεωρία του φορτηγού και το ερωτηματολόγιο εξέτασης για την απόκτηση του επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης φορτηγού. Διαβάστε τις ερωτήσεις του φορτηγού και περάστε με επιτυχία τη θεωρητική εξέταση (σήματα φορτηγού) και ενημερωθείτε για τη θεωρία απόκτησης ΠΕΙ εμπορευμάτων. Download (PDF αρχείο 10,6 MB)

Θεωρία Λεωφορείου

Θεωρία ΠΕΙ Εμπορευμάτων

Θεωρία ΠΕΙ Επιβατών

Βιβλίο ΠΕΙ Μεταφοράς Εμπορευμάτων Βιβλίο ΠΕΙ Μεταφοράς Επιβατών
Βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης για το δίπλωμα λεωφορείου. Περιέχει τη θεωρία του λεωφορείου και το ερωτηματολόγιο εξέτασης για την απόκτηση του επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης λεωφορείου. Διαβάστε τις ερωτήσεις του λεωφορείου και περάστε με επιτυχία τη θεωρητική εξέταση (σήματα λεωφορείου) και ενημερωθείτε για τη θεωρία απόκτησης ΠΕΙ επιβατών. Download (PDF αρχείο 5,33 MB) Βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης για το αρχικό ΠΕΙ μεταφοράς εμπορευμάτων. Περιέχει τη θεωρία και το ερωτηματολόγιο εξέτασης για την απόκτηση του πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας. Διαβάστε τις ερωτήσεις και περάστε με επιτυχία τη θεωρητική εξέταση του ΠΕΙ και προετοιμαστείτε για τις πρακτικές εξετάσεις. Download (PDF αρχείο 49,35 MB) Βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης για το αρχικό ΠΕΙ μεταφοράς εμπορευμάτων. Περιέχει τη θεωρία και το ερωτηματολόγιο εξέτασης για την απόκτηση του πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας. Διαβάστε τις ερωτήσεις και περάστε με επιτυχία τη θεωρητική εξέταση του ΠΕΙ και προετοιμαστείτε για τις πρακτικές εξετάσεις. Download (PDF αρχείο 6,70 MB)

Close & Back to Top

Θεωρητική Εξέταση Διπλώματος - Πρόγραμμα ΥΜΕ Test Drive

Software για Τεστ σημάτων

Οδηγός εγκατάστασης TestDrive για Win XP

Οδηγός εγκατάστασης TestDrive για Win 7/Vista

Οδηγός Εγκατάστασης για XP Οδηγός Εγκατάστασης για Vista/7
Κατεβάστε και κάντε εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, το πρόγραμμα, του Υπουργείου Μεταφορών, TestDrive. Με το TestDrive κάντε εξάσκηση στις θεωρητικές εξετάσεις όλων των διπλωμάτων, αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, φορτηγού, λεωφορείου. Είναι το επίσημο πρόγραμμα εκμάθησης σημάτων και αυτό το οποίο θα χρησιμοποιήσετε όταν θα δώσετε τα σήματα στο Υπουργείο. Download(ZIP αρχείο 16,40 MB ) Οδηγίες για το πως να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα TestDrive στον Η/Υ σας. Αναλυτικά βήμα βήμα και με φωτογραφίες τα στάδια της εγκατάστασης (Instalation) για Windows XP καθώς και επίλυση προβλημάτων για ξενόγλωσσα λειτουργικά. Download (PDF αρχείο 1,64 MB) Οδηγίες για το πως να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα TestDrive στον Η/Υ σας. Αναλυτικά βήμα βήμα και με φωτογραφίες τα στάδια της εγκατάστασης (Instalation) για Windows 7 & Windows Vista, καθώς και επίλυση προβλημάτων για ξενόγλωσσα λειτουργικά. Download (PDF αρχείο 1,14 MB)

Close & Back to Top

Έγγραφα, Αιτήσεις, Υπεύθυνες Δηλώσεις για Δίπλωμα οδήγησης

Αίτηση Διπλώματος

Αίτηση Εκτύπωσης Διπλώματος

Υπεύθυνη Δήλωση

Αίτηση Διπλώματος για Υπουργείο Μεταφορών Αίτηση Εκτύπωσης Νέου Διπλώματος Υπεύθυνη δήλωση
Κατεβάστε την Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να υποβάλετε στην Υπηρεσία που θα καταθέσετε τα χαρτιά σας για την έκδοση του διπλώματος που επιθυμείτε. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ηλεκτρονικά και τυπώστε την. Θα σας χρειαστεί για οποιαδήποτε υπόθεση σας με το Υπουργείο Μεταφορών. Download (PDF αρχείο 177 ΚΒ) Κατεβάστε την και συμπληρώστε την Αίτηση Εκτύπωσης του Διπλώματος. Θα την χρειαστείτε στην Υπηρεσία που θα καταθέσετε τα χαρτιά σας για την έκδοση του διπλώματος. Προσοχή στη συμπλήρωση της (μόνο μπλε μελάνι) καθώς και στο πώς θα κολλήσετε τη φωτογραφία. Download (PDF αρχείο 358 ΚΒ) Ψάχνετε Υπεύθυνη Δήλωση και δεν βρίσκετε; Κατεβάστε την Υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8. παρ. 4 Ν. 1599/1986), συμπληρώστε τα στοιχεία σας ηλεκτρονικά και τυπώστε την. Θα σας χρειαστεί για οποιαδήποτε υπόθεση σας. Download (PDF αρχείο 118 ΚΒ)

Close & Back to Top

ΠληροφορίεςΈχετε απορίες..;

Ζητήστε τη συμβουλή μας στο:

2 1 0 9 9 5 0 5 4 5

click2call

Ή κάντε ΚΛΙΚ εδώ για να σας καλέσουμε εμείς ΔΩΡΕΑΝ

info