Υπεύθυνη Επαγγελματική Οδήγηση

Η Σχολή Οδηγών Odigisi.gr έχει αφοσιωθεί στη σωστή εκμάθηση των υποψήφιων οδηγών από το 1979, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη Θεωρητική κατάρτιση και στη Τεχνική της Οδήγησης ώστε ο υποψήφιος οδηγός να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσει να σταθεί με ασφάλεια στο δρόμο.

Εκπαιδευόμενος οδηγός δεν είναι μόνο ο εκπαιδευόμενος για αυτοκίνητο (Β) ή για μοτοσικλέτα (ΑΜ, Α1, Α2 ή Α), αλλά και ο ήδη οδηγός που θέλει να γίνει επαγγελματίας, είτε πρόκειται για ταξί, είτε πρόκειται για φορτηγό (C1 ή C) ή νταλίκα (C+E) και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για λεωφορείο (D ή D+E). Η σωστή εκπαίδευση θέτει τις βάσεις για μια ασφαλή καριέρα ως οδηγός, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, και εμείς είμαστε έτοιμοι, και σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο, να σας την προσφέρουμε.

Στη σχολή οδηγών μας συνδυάζουμε την εμπειρία με τη γνώση και θα βρείτε μόνο έμπειρους και καλά καταρτισμένους εκπαιδευτές οδήγησης που θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν άνετα και διασκεδαστικά στην επιτυχία των εξετάσεων, θεωρητικών και πρακτικών, για την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης της αρεσκείας σας.

12+ Εκπ/τές

με εμπειρία στην εκπαίδευση

18 Οχήματα

όλων των κατηγοριών

23.700 Πελάτες

Ευχαριστημένοι! Εσείς..;

12+ Εκπ/τές

με εμπειρία στην εκπαίδευση

18 Οχήματα

όλων των κατηγοριών

23.700 Πελάτες

Ευχαριστημένοι! Εσείς..;

Στη Σχολή Οδηγών Odigisi.gr μπορείς να αποκτήσεις

Επαγγελματικά Διπλώματα

Πιστοποιητικά Επαγγελματιών

Μείνετε ενημερωμένοι
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εκτιμούμε το απόρρητό σας. Ποτέ δεν σας στέλνουμε ανεπιθύμητα μηνύματα και δεν διαβιβάζουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους.